Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 9 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren

Babybestek

Babybestek met gratis naam of datum graveren op de lepel, vork en dessertlepel!
Het is een mooie en oude traditie om bij de geboorte van een kindje een babybestek of kinderservies cadeau te doen, liefst met de naam of datum van het kindje op de bestekdelen gegraveerd. Bij Kadooz.nl hebben we een grote collectie babybestek en kinderbestek voor jongens en meisjes. Bovendien graveren wij de lepel, vork en dessertlepel helemaal gratis. Het mes graveren wij voor € 5,00.

Een uniek kraamcadeau, geboortegeschenk of doopcadeau als blijvende herinnering.

Babybestek met naam graveren

Babybestek met naam graveren. Bij Kadooz.nl vindt je de grootste collectie babybestek en kinderbestek van Nederland met de beste kwaliteit, prijs en service. U vindt bij ons alleen de beste merken zoals Keltum, WMF, Zilverstad, Puresigns en Zwilling.
Naast een fijn materiaal en vorm is het ook niet onbelangrijk om een bestekje te kiezen met herkenbare figuurtjes voor uw kindje zoals Nijntje, Woezel & Pip, Beatrix Potter, Kikker en vriendjes, Rupsje Nooitgenoeg, voertuigen, dieren, Fabeltjeskrant, prinses, prins, ridders en nog veel meer.

Hoe werkt het graveren van de besteksets?

Het graveren van de kinderbestekjes wordt met zeer moderne computergestuurde graveermachines door ons zelf op de bestekdelen aangebracht. U maakt keuze uit een babybestek of kinderbestek en kiest vervolgens een van de 6 mooie lettertypen. Daarna vult u een naam of datum in. Maximaal 12 karakters per bestekdeel is mogelijk. Dit is inclusief spaties.

Controleer goed op spelfouten en houd rekening met HOOFDLETTERS. Wij graveren precies zoals u heeft opgegeven.