Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 14 results
Bekende figuren

Babyspeelgoed

Met babyspeelgoed en peuterspeelgoed kunnen de allerkleinste kinderen al hun vaardigheden ontwikkelen. Dit speelgoed is speciaal ontwikkeld voor de allerjongste kinderen van 0 tot 2 jaar. Vrolijke kleurtjes en zachte materialen stimuleren het spelen en leren.

Babyspeelgoed en Peuterspeelgoed kopen?

Natuurlijk is elke baby anders en ontwikkeld het zich in zijn eigen tempo. Daarom is het belangrijk om babyspeelgoed en peuterspeelgoed aan te bieden wat past bij de ontwikkeling van je kindje. Bij speelgoed tot 4 maanden kun je denken aan rammelaars en knuffels. Vanaf 6 maanden kunnen baby’s al grijpen en kunnen ze speelgoed met kleurtjes herkennen. Bij het doorkomen van de eerste tandjes is een bijtring een uitkomst.

Kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau, doopcadeau of cadeau voor de 1e verjaardag? Denk ook eens aan een babybestek of peuterbestek met naam gegraveerd samen met babyspeelgoed in een thema. Zo hebben wij thema’s als Nijntje, Woezel & Pip, Kikker en vriendjes, Rupsje nooitgenoeg, Fabeltjeskrant, dieren, voertuigen, prinsessen, ridders, voetbal, op reis en nog veel meer.