Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing 1 - 55 of 100 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren

Kraamcadeau

Is er in je directe omgeving een kindje geboren en wil je een uniek en origineel kraamcadeau geven? Bij Kadooz.nl vind je de leukste cadeautjes die je mee kunt nemen als je op kraamvisite gaat. Wat te denken van zilver kinderbestek of vrolijk kinderservies van bekende figuren als Woezel en Pip, Nijntje en Kikker en vriendjes? Daarnaast hebben we ook nog allerlei andere kraamcadeaus die zowel de ouders als het kindje zelf zullen aanspreken. En wat bij ons het mooie is: je kunt deze kraamcadeaus voorzien van een gravure met bijvoorbeeld de naam of de geboortedatum. Dat graveren is een extra service voor onze klanten die wij helemaal gratis verrichten!

Maak je eigen selectie gepersonaliseerde kraamcadeaus

Als je het overzicht kraamcadeaus in onze webshop bekijkt, ontdek je direct dat je enorm veel keus hebt. Daarom kun je aan de linkerzijde van de pagina de resultaten gemakkelijk filteren. Kies voor het aantal delen waar het cadeau uit mag bestaan, het materiaal (zoals RVS of verzilverd), de verschillende merken of de diverse figuren waar cadeaus van beschikbaar zijn. Zo krijg je een perfecte selectie van attenties die geschikt zijn op basis van jouw voorkeuren en wensen. En door de naam of geboortedatum in het cadeau te laten graveren, maak je het presentje ook nog eens extra persoonlijk. Reken maar dat dat gewaardeerd gaat worden!

Origineel kraamcadeau: de diverse figuren

Je vindt bij ons verschillende soorten kraamcadeaus voor meisjes en voor jongens. Denk bijvoorbeeld aan spaarpotten, leuke koffertjes met uiteenlopende inhoud, de welbekende besteksets en nog veel meer. We hebben onze originele kraamcadeaus onderverdeeld in verschillende thema’s. Die thema’s zijn meestal bekende boek- en tekenfilmfiguren zoals Kikker en vriendjes, Nijntje, Rupsje Nooitgenoeg, Woezel en Pip, Winnie the Pooh en nog veel meer. Daar moet toch wel een geschikt kraamcadeau om weg te geven voor je tussen zitten?

Daarom kies je voor een kraamcadeau van Kadooz.nl:

  • Je geeft een uniek en origineel kraamcadeau met eigen tekstgravure.
  • Ruim 20 jaar ervaring op het gebied van kraamcadeaus en graveren.
  • Voor 15.00 uur besteld = morgen al in huis!
  • Bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland worden gratis verstuurd.
  • Altijd voorzien van een luxe cadeauverpakking.

Is het je gelukt om een leuk en origineel kraamcadeau tussen ons uiteenlopende aanbod te vinden? Bestel het kraamcadeau van je voorkeur dan direct bij ons online!