Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 51 results
Materiaal
Glazen

Cadeaus voor haar

Gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen
Een cadeau aan iemand geven, zorgt altijd voor een prettig gevoel. Zowel bij de ontvanger als bij jezelf. Natuurlijk geef je het liefst iets heel origineels, maar soms is je inspiratie voor een geschikt cadeau eventjes erg ver te zoeken. Maar niet getreurd. Gaat het je om een leuk presentje voor een vrouw? Kies dan eens voor een luxe cadeau dat voorzien is van een eigen tekst. Of het nu voor je partner, je oma, je beste vriendin, je medewerksters of een zakelijke relatie is: ga er maar van uit dat de ontvangende vrouw dit cadeau echt op waarde weet te schatten. Bij Kadooz.nl hebben we een uitgebreid assortiment met verschillende cadeaus die je aan vrouwen kunt geven. Als je vandaag bestelt, heb je je cadeaus (gratis voorzien van een luxe cadeauverpakking) morgen al in huis.

Geef familie en vrienden een gepersonaliseerd cadeau

Ben je benieuwd welke persoonlijke cadeaus voor vrouwen uit jouw familie- en vriendenkring er allemaal bij ons te krijgen zijn? Veel cadeaus hebben te maken glaswerk dat we kunnen voorzien van een gravure zoals theeglazen en champagneglazen. Elke tekst die je maar wilt (mits niet te lang) kun je hierop plaatsen. Maar we hebben ook nog andere leuke persoonlijke cadeaus voor vrouwen zoals theedozen, cocktailshakers, dienbladen en karaffen.

Een persoonlijk cadeau voor je zakenrelaties

Wil je je zakenrelaties of werknemers verrassen met een leuk aandenken, om ze te laten weten dat je ze waardeert? Of is er een andere reden om een cadeau aan een zakelijke connectie te geven? Gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen zijn ook op dat gebied een slimme en bovenal unieke keuze. Geef bijvoorbeeld glazen of een champagnekoeler met het logo van je bedrijf erop of voorzie het cadeau van de naam van de ontvanger zelf (met eventueel een grappige twist). Je ziet het: er zijn volop mogelijkheden bij Kadooz.nl!

Redenen om voor Kadooz.nl te kiezen bij gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen:

  • Als je vandaag bestelt heb je je cadeaus morgen al in huis!
  • We hanteren gratis verzending bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland.
  • We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het graveren van unieke cadeaus.
  • We voorzien elk cadeau van een luxe cadeauverpakking.

Maak dus snel je keuze uit ons uitgebreide assortiment gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen en bestel de presentjes van je voorkeur gemakkelijk bij ons online!