Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 52 results
Materiaal
Glazen

Cadeaus voor hem

Gepersonaliseerde cadeaus voor mannen
Het blijft altijd leuk om een cadeau aan iemand te geven toch? Maar soms is je inspiratie voor een origineel cadeau ver te zoeken. Zoek je naar een leuke attentie voor een man? Misschien dat een luxe cadeau (dat voorzien is van een eigen tekst) wel een goed idee. Of het nu voor je partner, je opa, een goede vriend, je personeel of een zakelijke relatie is: zeker weten dat de betreffende man dit cadeau echt zal weten te waarderen. Bij Kadooz.nl vind je verschillende soorten cadeaus die hiervoor geschikt zijn. Je bestelt ze makkelijk en snel, want bij ons geldt altijd: vandaag besteld is morgen in huis. Waarbij je cadeau ook nog eens gratis wordt voorzien van een luxe cadeauverpakking!

Gepersonaliseerde cadeaus voor je familie en vrienden

Wil je weten wat voor persoonlijke cadeaus voor mannen in je familie- en vriendenkring je allemaal bij ons kunt vinden? Veel presentjes betreffen glaswerk dat we kunnen voorzien van een gravure. Je moet dan denken aan bierglazen graveren, whiskyglazen of champagneglazen graveren die je kunt voorzien van welke tekst je maar wilt. Maar ook een wijnkoeler met inscriptie, een heupfles of een cocktailshaker behoren tot de vele mogelijkheden.

Geef een persoonlijk cadeau aan je zakenrelaties

Is de tijd van het jaar weer aangebroken om je zakenrelaties of werknemers te voorzien van een leuk aandenken, ten teken dat je hen waardeert? Gepersonaliseerde cadeaus voor mannen zijn ook geschikt om voor dit soort doeleinden te gebruiken. Zoals glazen met het logo van je bedrijf erop of juist de naam van de persoon die het cadeau ontvangt. Mogelijkheden genoeg bij ons in elk geval!

Daarom kies je voor Kadooz.nl:

  • Vandaag besteld = morgen al in huis!
  • Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland.
  • Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van het graveren van glaswerk en andere materialen.
  • Je ontvangt de cadeaus in een luxe cadeauverpakking.

Wacht dus niet langer en maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment gepersonaliseerde cadeaus voor mannen en bestel het cadeau van je voorkeur direct online!