Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 20 results
Materiaal
Merken
Glazen

Glazen graveren

Is er binnen je bedrijf een speciale gelegenheid en wil je glazen laten graveren? Lijkt het je leuk om je eigen tekst of bedrijfslogo op glaswerk te hebben staan? Bij Kadooz.nl bieden we allerlei soorten glazen aan die je voor jezelf of als cadeau kunt bestellen. Of het nu gaat om whiskyglazen, bierglazen of welk soort glaswerk dan ook: bij ons kun je al deze soorten glazen laten graveren. Handig om weg te geven als relatiegeschenk of aan de medewerkers van je bedrijf. Of om te gebruiken in je eigen bedrijf, als je bijvoorbeeld een horecazaak hebt. Je kunt de glazen bijvoorbeeld ook voorzien van een logo op schenkmaat, zodat je medewerkers precies weten tot waar ze moeten schenken.

Glazen graveren en cadeau doen

Je kunt ook glazen laten graveren en ze aan iemand cadeau doen. Bijvoorbeeld als er iemand in je omgeving gaat trouwen of ter gelegenheid van een ander soort feest. Zoals voor een kersverse opa een whisky- of wijnglas met daarop een tekst als ‘Dit glas is van opa’. Of mooie champagneglazen voor de bruid en bruidegom waarop hun huwelijksdatum gegraveerd is. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bestellen en laten graveren in de webshop van Kadooz.nl.

Zo gaan we te werk bij het glazen graveren

We maken bij het glazen graveren gebruik van de modernste computergestuurde graveermachines. Door middel van een laserstraal kunnen we een tekst, logo of afbeelding permanent aanbrengen op het glas. Er verschijnt dan een mooie matte tekst of afbeelding in wit. Qua lettertypes heb je de keuze uit een zestal soorten, zodat er altijd wel een geschikt lettertype voor jouw cadeau te vinden is.

De voordelen van glazen graveren bij Kadooz.nl:

  • Ruim 20 jaar ervaring in glas graveren.
  • Keuze uit meerdere lettertypes.
  • Voor 13.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland versturen we gratis.

Heb je de ideale glazen kunnen vinden in onze webshop en wil je deze ook laten graveren? Bestel dan het glaswerk van je voorkeur gemakkelijk en snel bij ons online!

TOP 5 GLAZEN GRAVEREN

  1. Champagneglazen Carre
  2. Wijnglazen graveren Carre
  3. Bierglas graveren breughel
  4. Champagneglas (kristal)
  5. Wijnglazen graveren (kristal)