Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 15 results
Materiaal
Merken
Glazen

Koffie & Thee cadeaus

Jou kopje thee of koffie smaakt nog lekkerder uit je favoriete theeglas, koffieglas of latte macchiato glas met je eigen naam gegraveerd of een leuke tekst.
Kadooz heeft unieke en persoonlijke koffie cadeaus en thee cadeaus voor de echte thee- en koffie liefhebbers.

Theeglas graveren

Verras je vriendin, collega, juf, meester, moeder of jezelf met een mooi gegraveerd theeglas. Een theeglas met eigen tekst of naam is een uniek en origineel cadeau dat zeker elke dag gebruikt zal worden. De gravure is onuitwisbaar en zo geniet je jarenlang van een heerlijk kopje thee. Of het nu gaat om één theeglas met tekst of om grotere aantallen theeglazen met een logo als relatiegeschenk. Bij kadooz.nl is het allemaal mogelijk.

Een koffieglas of Latte macchiatoglas met naam of tekst voor de echte koffieleut!

Een koffieglas of latte macchiatoglas is altijd leuk om cadeau te geven aan een echte koffieleut. Voorzie het glas van een unieke tekst of naam en de ontvanger kan jarenlang genieten van zijn of haar eigen koffieglas. Voor bedrijven is een koffieglas met bedrijfslogo een bijzonder mooi relatiegeschenk.

Houten theedoos met gegraveerde deksel

Een echte theeleut heeft natuurlijk een theedoos met allerlei lekkere smaken nodig. Laat een persoonlijke tekst, naam of logo graveren op de deksel van de theedoos en je hebt een bijzonder cadeau waar je iemand mee kunt verrassen. Een houten theedoos samen met een gegraveerd theeglas is natuurlijk helemaal een top cadeau. Het graveren van hout geeft een bruin/zwarte gravure alsof het erin gebrand is. Met de theedozen van Bredemeijer presenteer je de thee op een gebruiksvriendelijke manier en staat mooi in ieder interieur.