Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 9 results

Woonaccessoires

Originele woonaccessoires zoals vazen, windlichten, glazen hart sculptuur of glazen snoeppot met naam, datum of persoonlijke tekst.

Glazen vaas

Een glazen vaas mag niet ontbreken in je interieur. Of er nou een mooie bos bloemen in staat of een paar mooie takken. Een vaas brengt sfeer in je woonkamer. Wil je een origineel cadeau geven aan vrienden, familie of collega, geef dan een vaas met een persoonlijke tekst gegraveerd cadeau. Bij kadooz.nl kun je een glazen vaas met gravure van het merk Leonardo online bestellen. Zeker weten dat je daar goed mee voor de dag komt.

Glazen Hart sculptuur

Een handgemaakt rode glazen hart van het merk Leonardo is een klein kunstwerkje om je gevoelens op een speciale manier te uitten voor iemand waar je veel om geeft. Op de voet van de sculptuur kun je een persoonlijke tekst laten graveren.

Windlicht graveren

Op zoek naar een glazen windlicht? Dan ben je bij ons op het juiste adres want wij graveren er ook nog eens een naam, datum of persoonlijke tekst op. Als de kaars brand dan is de gravure nog mooier zichtbaar. De glazen windlichten van het merk Leonardo zijn ook te gebruiken als bloemenvaas. Multifunctioneel dus!

Snoeppot met je eigen naam er op

Op zoek naar een uniek cadeau voor een echte zoetekauw? Wat te denken van een glazen snoeppot met naam of persoonlijke tekst er op gegraveerd.