Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 55 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren

Kinderbestek

Kinderbestek met naam
Is er in je omgeving een kindje geboren en ben je op zoek naar een leuk cadeau zoals een kinderbestekje? Bij Kadooz.nl kun je gemakkelijk online jouw gewenste kinderbestek bestellen. Je hebt een ruime keuze uit ons assortiment met besteksets van bekende merken als Puresigns, Keltum, Zilverstad, Zwilling en WMF. Het leuke is ook dat je helemaal gratis de naam van het kindje kunt laten graveren op de lepel, vork en dessertlepel.

Ruime keuze in kinderbestek

Bij Kadooz.nl vind je kinderbestek van verschillende figuren. Zo hebben we kinderbestek van Nijntje, Kikker en vriendjes, Woezel en Pip, Beatrix Potter en nog veel meer. Maar ook ridders, prinsessen, voertuigen, dieren, voetbal kunnen dienst doen als thema voor leuk kinderbestek.

Kinderbestek laten graveren

Het unieke van ons kinderbestek is natuurlijk vooral de gravure die je erop kunt laten zetten. Het is toch geweldig als een kindje zijn of haar eigen bestekset heeft. Om later als ze wat groter zijn mee te eten of juist om voor altijd op een mooie plek te bewaren. Het is maar net wat de kersverse ouders het belangrijkst vinden. Hoe dat graveren in zijn werk gaat? Veel van onze kinderbestekjes kunnen we graveren met speciale graveerlettertypes. Deze hebben we vooraf zorgvuldig uitgekozen zodat we van elk kinderbestekje een schitterend geschenk kunnen maken. Door middel van een computergestuurde graveermachine brengen we de gewenste tekst (zoals de naam of de geboortedatum) dan op het door jou gekozen kinderbestekje aan.

De voordelen van kinderbestek bestellen via Kadooz.nl:

  • Je geeft een uniek aandenken.
  • Leuk om te gebruiken of juist te bewaren.
  • Voor 15.00 uur besteld = morgen al in huis!
  • Bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland versturen we gratis.
  • Inclusief luxe cadeauverpakking.

Heb je een kinderbestekje kunnen vinden in ons uitgebreide assortiment? Bestel dan de bestekset van je voorkeur gemakkelijk en snel bij ons online!

TOP 5 KINDERBESTEK:

  1. Nijntje kinderbestek
  2. Kinderbestek Nijntje dierentuin
  3. Kikker & vriendjes Kinderbestek
  4. Kinderbestek Bosdieren
  5. Safari Kinderbestek WMF