Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing 1 - 55 of 112 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren

Geboortecadeau

Ken je twee kersverse ouders in je omgeving en wil je hen als geboortecadeau een blijvende herinnering meegeven? De kans is groot dat de verschillende items die we bij Kadooz.nl aanbieden hier zeer geschikt voor zijn. Het zijn stuk voor stuk prachtige babycadeaus die je door ons kunt laten voorzien van een mooie gravure. Zoals de naam van het kindje, zijn of haar geboortedatum of een lieve wens. Sommige van onze cadeaus zijn vooral heel leuk om te geven, andere babypresentjes zijn daarbij tegelijkertijd ook heel praktisch. Wat te denken van schattig babyservies, de leukste babyboekjes en nog allerlei andere cadeaus waar baby’s en hun ouders blij van worden?

Geboortecadeaus: gebruiken of juist bewaren?

Het leuke van onze geboortecadeaus is dat je eigenlijk twee mogelijkheden hebt als je ze krijgt. Neem nou bijvoorbeeld ons kinderbestek. Dat ziet er mooi uit en is tegelijkertijd ook praktisch om te gebruiken (als de baby al wat groter is). Maar omdat de meeste mensen de naam van het kindje of de geboortedatum erop laten graveren door ons, zijn er ook heel veel ouders die het complete bestekje graag een mooie plaats geven in huis. Bijvoorbeeld in de vitrinekast of op de babykamer van hun zoon of dochter. Hoe mensen er ook mee omgaan: de kans is erg groot dat ze heel blij gaan zijn met hun gepersonaliseerde geboortecadeau.

Geboortecadeau laten graveren

Hoe werkt dat graveren nu eigenlijk? Veel van onze producten kunnen gegraveerd worden met speciale graveerlettertypes. Deze zijn vooraf door ons zorgvuldig uitgekozen zodat we van elk geboortecadeau een persoonlijk en uniek geschenk kunnen maken. Met behulp van een computergestuurde graveermachine brengen we de gravure dan zelf op het door jou gekozen geboortecadeau aan.

De voordelen van een geboortecadeau via Kadooz.nl:

  • Uniek aandenken met eigen tekstgravure.
  • Meer dan 20 jaar ervaring in cadeauartikelen en graveren.
  • Voor 15.00 uur besteld = morgen al in huis!
  • Bestellingen vanaf €75,- binnen Nederland worden gratis verstuurd.
  • Inclusief luxe cadeauverpakking.

Zat er een leuk en passend geboortecadeau bij tussen ons uitgebreide assortiment? Bestel dan het cadeau van je voorkeur gemakkelijk en snel bij ons online!