Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing 1 - 55 of 61 results
Materiaal
Merken
Glazen

Jubileum

Verras de jubilaris met een bijzonder jubileum cadeau als aandenken van jaren inzet voor bedrijf, vereniging, vrijwilligerswerk of huwelijksverjaardag. Onze originele geschenken worden gegraveerd met naam, datum, trouwringen of een persoonlijke tekst.

Cadeau huwelijks jubileum

Een huwelijks jubileum van je ouders of grootouders is een bijzondere dag die gevierd moet worden met een passend cadeau. Maar wat koop je nu voor iemand die bijna alles al heeft? Een huwelijkscadeau hoeft niet duur of groot te zijn maar toch wil je met een uniek en persoonlijk cadeau voor de dag komen. Wat dacht je van mooie wijnglazen met namen, trouwringen en huwelijksdatum gegraveerd of kristallen champagneglazen met gravure. Samen met een champagnekoeler een hele mooie set. Allemaal Top cadeaus voor een 10-12.5 – 25 -40 -50 -60 jarige huwelijksverjaardag.

Cadeau voor een bedrijfsjubileum nodig?

Een jubileum op het werk van een collega of werknemer wil je bekronen met een mooi jubileum cadeau. Het vinden van een passend cadeau voor hem of haar is geen gemakkelijke klus. Wij helpen je om een persoonlijk jubileum cadeau te vinden. Wat dacht je van een mooi gepersonaliseerd wijnglas, bierglas, longdrinkglas, whiskyglas, karaf, baraccessoires, theecadeaus of koffiecadeaus? Allemaal mooi verpakt in een cadeauverpakking.

Top 5 jubileum cadeaus

  1. Glazen met naam, datum, trouwringen of persoonlijke tekst
  2. Wijnkaraf of waterkaraf graveren
  3. Wijnkoelers en champagnekoelers
  4. Theecadeaus
  5. koffiecadeaus