Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing 1 - 55 of 115 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren

Kinderverjaardag

De allerleukste baby-en kindercadeaus om te geven én te krijgen vind je bij kadooz.nl. Voor kleine kinderen is hun verjaardag de belangrijkste dag van het jaar. Je krijgt dan heel veel cadeautjes. Wat is nou leuker om een cadeautje te krijgen met je eigen naam er op gegraveerd?

Babycadeaus en kindercadeaus met naam

Babybestek en kinderbestek met naam

Baby’s 1e verjaardag is een speciaal moment wat om een speciaal cadeau vraagt. Wij hebben het grootste assortiment babybestek, kinderbestek en kinderservies van Nederland met thema’s als Nijntje, Woezel en Pip, kikker en vriendjes, Rupsje nooitgenoeg, dieren, voertuigen, beer, Beatrix Potter, prinsessen, ridders welke allemaal gegraveerd kunnen worden met naam of datum. Een babybestek met naam is ook een geweldig mooi doopcadeau als herinnering voor later. Alleen de beste merken zoals Keltum, WMF, Zilverstad, Puresigns en Zwilling.
Bekijk al onze kinderbestekjes.

Babyboekjes en kinderboeken

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het voorlezen van een boekje bij kleine kinderen. Een verhaaltje voor het slapen gaan is een rustgevend moment voor je kindje. Er zijn verschillende babyboekjes en kinderboeken verkrijgbaar zoals harde boekjes, zachte boekjes, bad boekjes, buggyboekjes, voorleesboekjes en invulboekjes voor later. Boekjes bieden oneindig veel leesplezier en zijn goed voor de ontwikkeling van kleine kinderen.

Knuffels 

Met een knuffel vriendje maak je een klein kind altijd blij. Bij Kadooz kom je de leukste en liefste knuffels tegen van o.a. Nijntje, rupsje nooitgenoeg, kikker, Beer en diverse dieren knuffels die hun grootste vriend kunnen worden. Voor elke leeftijd is er wel een lief knuffel vriendje te vinden.