Gratis graveren! *

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Gratis luxe cadeaverpakking

Geen producten in je winkelmand.

Gepersonaliseerde cadeaus & relatiegeschenken voor hem & haar

Gratis graveren! *

Gratis luxe cadeaverpakking

Vandaag besteld = vandaag verzonden*

Filteren - Hulp bij uw keuze? Showing all 5 results
Aantal delen
Materiaal
Merken
Opdruk
Bekende figuren
Glazen

Zwangerschap

Hoera wij zijn zwanger en dat mag gevierd worden. Bij Kadooz vind je zwangerschapscadeaus om iemand te feliciteren met hun zwangerschap of om toekomstige opa’s, oma’s, ooms en tantes te laten weten dat er een baby op komst is. Cadeaus om op een onvergetelijke manier een zwangerschap aan te kondigen.

Cadeau aankondiging zwangerschap

Laat opa’s, oma’s ooms en tantes op een originele manier bekend maken dat er een baby op komst is met bijvoorbeeld een mooi champagneglas met daar op de tekst gegraveerd “De liefste opa /oma van de wereld” of “wil je mijn peettante/oom zijn”. hebben jullie net de 8 weken echo laten maken dan is het een leuk idee om deze foto in een mooi verzilverd echo fotolijstje cadeau te geven aan de aanstaande grootouders als aankondiging van jullie zwangerschap.

Cadeau zwangerschap

Bij ons vind je de leukste zwangerschap invulboeken om je meest dierbare herinneringen aan je zwangerschap vast te leggen. De belangrijkste gebeurtenissen gedurende de 9 maanden als herinnering voor later. Ook leuk om te geven aan je zwangere zus, vriendin of collega is een invulboek voor baby’s eerste jaar. Wanneer komt het eerste tandje door, wanneer het eerste woordje, zitten, staan en lopen. Allemaal belangrijke gebeurtenissen die je kunt vastleggen voor later.